Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 17 mei 2010

Uit de Raad

Het is weer verkiezingstijd, een periode waarin er veel standpunten van politieke partijen, meningen van de mensen om u heen en analyses van de media op u afkomen. Waarop baseert u uw keuze voor 9 juni met zoveel verschillende geluiden om u heen? Wie of wat bepaalt uw stem?
 
De Universiteit Twente heeft in samenwerking met Politiek Online een vragenlijst opgesteld om antwoord te krijgen op deze vragen. De UT stelt het zeer op prijs indien u een bijdrage wilt leveren aan het onderzoek, door het invullen van de vragenlijst. Dit neemt ongeveer 15 minuten van uw tijd in beslag. Klik op onderstaande link om de vragenlijst te openen. 

Vul de vragenlijst in.

Voor vragen over het onderzoek kunt u contact opnemen met Peter Riezebos, Universiteit Twente, priezebos@gmail. com.

 
 
Zie ook de stemwijzers in de D66 Smallingerland links pagina.