Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 17 maart 2011

PS: D66 Fryslan blijft kunst en cultuur steunen

D66 Fryslan blijft kunst en cultuur steunen <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Veel D66-ers hebben van 27 februari t/m 2 maart gedurende 66 uren door de 12 provincies gefietst om zo aandacht te vragen voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Tijdens de etappe door Friesland zijn de fietsers in Drachten gekomen op dinsdag 1 maart 2011 om circa 14.30 uur op het Museumplein bij het Museum Dr8888.
Voor het museum heeft een van de D66 Fryslan kandidaten voor de verkiezingen een steunbetuiging voor kunst en cultuur gegeven onder het motto ‘Kunst, daar ben je zuinig op’. Daarbij werd een beeld van Ko van de Ree (vader van D66 Fryslan lijsttrekker Marieke van de Ree) voor de beeldentuin van het museum in bruikleen aangeboden aan directeur Paulo Martina van het Museum Dr8888.