Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 13 februari 2014

Stemwijzer in Smallingerland

D66 Smallingerland vind het belangrijk dat haar inwoners betrokken zijn bij de besluitvorming in de gemeente. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat u gaat stemmen. Natuurlijk het liefst op D66. Maar dat laten we graag aan u over. Mocht u nog twijfelen, vul dan de stemwijzer voor Smallingerland in. En kijk of het advies bij u past.

Stemwijzer is een initiatief van ProDemos, het huis voor democratie en rechtstaat. ProDemos is een landelijke, niet-partijgebonden organisatie. ProDemos informeert burgers over de democratische rechtsstaat en stimuleert hen om hierin een actieve rol te spelen. Om zoveel mogelijk mensen bij de politiek te betrekken, werkt ProDemos op gemeentelijk, provinciaal en landelijk niveau.