Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 22 mei 2018

Fractievergaderingen

Vrijblijvend met ons meepraten?

De bijeenkomsten van de (steun)fractie van D66 Smallingerland zijn op donderdagavonden (klik op het pdf document hieronder om onze planning te bekijken). De (steun)fractie gaat in conclaaf over de onderwerpen zowel in de gemeentelijke politiek als de actualiteit.

 

Toelichting fractievergaderingen

  • Voor de inhoud  van de raadsvergaderingen Ronde Tafel, Debat en Besluit, zie https://smallingerland.raadsinformatie.nl/
  • Op een aantal donderdagen kunnen bijeenkomsten worden ingepland die niet direct over de actuele politieke agenda gaan. Bijvoorbeeld een AAV (algemene afdelingsvergadering) voor leden en belangstellenden.  Zie t.z.t. de website voor meer informatie.
  • De fractievergaderingen van D66 Smallingerland zijn openbaar en starten om 20.00 uur. Verzamelen om 19.55 voor de zijingang van het gemeentehuis (naast de Rabobank).