Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 19 december 2018

D66 kiest jonge voorzitter

Evan Meijer (28) is de nieuwe voorzitter van D66 Smallingerland. Dat heeft de ledenvergadering op de valreep van 2018 unaniem besloten. “Ik vind het een eer om als voorzitter D66 te mogen ondersteunen en ben blij dat ik met grote steun ben verkozen”, aldus Meijer.

Meijer is momenteel docent geschiedenis en maatschappijleer en was eerder dit jaar kandidaat-raadslid voor de gemeenteraadsverkiezingen op plek 4. Met Evan wordt de jonge en frisse dynamiek in de lokale afdeling ook bestuurlijk doorgevoerd. Eerder werd Roy Postma (23) al raadslid. Tijdens de algemene ledenvergadering is er afscheid genomen van Erwin Keun. “Na mij 21 jaren te hebben ingezet voor de afdeling werd het tijd om het stokje over te dragen. Ik ben blij dat Evan in dat gat wil springen”, aldus Keun. Namens de afdeling heeft bestuurslid Raf Pronk de aftredend voorzitter uitgebreid bedankt voor zijn inzet en bood hem een schilderij aan.