Steun ons en help Nederland vooruit

Isa Peters

Fractiesecretaris

22 jaar

Drachten

Mijn naam is Isa Peters. Ik vind dat iedereen in de Gemeente Smallingerland vrij moet zijn, en vooral zichzelf moet kunnen zijn. D66 laat iedereen vrij, maar laat niemand vallen. Daarom ben ik actief bij D66 Smallingerland.

Ik ben sinds mijn zeventiende lid van D66 en ik heb altijd met veel interesse en plezier de laatste politieke ontwikkelingen gevolgd. Toen ik na mijn studie Internationale Betrekkingen naar Drachten verhuisde ben ik gelijk lid geworden van de plaatstelijke D66-afdeling. Als fractiesecretaris ondersteun ik de raadsleden in hun dagelijkse werk en geef ik advies over ontwikkelingen in de Smallingerlandse politiek.

Politiek draait om de mensen, en daarom ben ik lid van D66. Ik vind dat het belangrijk is om onze inwoners altijd te blijven betrekken bij de politiek, niet alleen tijdens de verkiezingstijd. Inwoners zijn dan ook altijd welkom om contact met mij op te nemen over eventuele problemen of idee├źn. D66 staat voor de inclusie van alle inwoners, en vanuit ons sociaal-liberaal gedachtegoed willen wij dat iedereen kan meedoen in de Gemeente Smallingerland. Als u een vraag heeft over D66, de politiek in Smallingerland of over mij, neemt dan vooral contact met mij via email of telefoon (06-41008610). Het is mijn doel om Smallingerland vrijer, duurzamer en inclusiever te maken. Wilt u ook meedoen? Word nu lid van D66.